Najnovije vesti

SRAMNO ŠTA JE URADILA! OTKRIVENA HOLIVUDSKA TAJNA! Anđelina je na OVAJ NAČIN preotela Breda od Dženifer
Foto: Profimedia

Sve se sazna

SRAMNO ŠTA JE URADILA! OTKRIVENA HOLIVUDSKA TAJNA! Anđelina je na OVAJ NAČIN preotela Breda od Dženifer

Pop kultura

Američka glumica Anđelina Džoli (44) i holivudski šmeker Bred Pit (56) nisu više zajedno, ali njihova ljubavna priča i dalje fascinira i ljudi se nikada neće umoriti od iskopavanja starih priča iz fioka njihovih sećanja.

Anđelinin bivši telohranitelj Mark Behar je sada otkrio kakva je bila hemija između ovo dvoje popularnih glumaca dok su snimali film "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine.

Bred je u to vreme još uvek bio oženjen holivudskom miljenicom Dženifer Aniston (51), ali očigledno nije mogao da pobegne od Anđelinine magije i vatre.

Telohranitelj je rekao da je više puta upao u njihove prikolice na setu, dok se njihova vatra tek rasplamsavala, i da ih je zatekao kako se maze i udvaraju jedno drugom.

Drugi očevici sa seta su otkrili da je Anđelina imala posebnu taktiku da zavede Breda.

Ona je jednostavno "zaboravila" da obuče njene gaćice u boji kože za vreme snimanja ljubavne scene, a na kraju se skroz skinula i "ušunjala" u njegov krevet, na šta je Bred Pit odmah pao i zaljubio se. Ostalo je već istorija koju svi znamo, piše "Mirror".

Bred Pit i Dženifer Aniston su se nakon toga razveli, a Anđelina je zauzela njeno mesto. U to vreme, postala je obožavana od strane jednih fanova jer je "luckasta" žena, ali u isto vreme je postala i omražena, jer je uništila brak i zvali su je "otimačicom muževa". Nažalost, ova ljubav nije potrajala i rastali su se 2016. godine. Nakon 12 godina veze i šestoro dece, njihova ljubav se ugasila.

foto: Profimedia, EPA/NeilHall

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...