Najnovije vesti

RIJALITI ZVEZDA IZGUBILA ČULO MIRISA: Zaražena KORONA VIRUSOM, a ima još i ove simptome
Foto: Printscreen/Instagram

leči se

RIJALITI ZVEZDA IZGUBILA ČULO MIRISA: Zaražena KORONA VIRUSOM, a ima još i ove simptome

Pop kultura

Rejčel Fenton, zvezda rijalitija "Ljubavno ostrvo", podelila je sa svojim pratiocima da je pozitivno testirana na korona virus, nakon što je izgubila osećaj čula mirisa.

Rejčel, inače specijalista na odeljenju kliničke ortopedije, ima 27 godina, a trenutno je u samoizolaciji, gde će biti do potpunog oporavka.

Rijaliti zvezda je navela da su dva simptoma korona virusa - visoka temperatura i kontinuirani kašalj koji ne prestaje. Ona je takođe naglasila, uprkos testu koji je pokazao da je zaražena, da se ne oseća bolesno i dodala:

- Nisam se osećala loše, osećala sam se dobro. Nije to bilo 100 posto, ali daleko od toga da sam bila loše. I dalje jedem i imam apetit. Moram priznati da su moji simptomi zaista blagi.

Rejčel je posebno istakla da obavezno ljudi moraju da se izoluju primete li da počinju da gube osećaje čula mirisa i ukusa.

-Ne vraćam se na posao dok ne odem na ponovno testiranje i dok ono ne bude negativno. Nisam sigurna kada će to biti. Za sada sam u izolaciji i pazim na sebe. Nije toliko strašno - istakla je rijaliti zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When that neck vein is popping you know the level of concentration is intense 🥵

A post shared by Rachel Fenton (@rachelfenton1) on

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...