Najnovije vesti

SNIMI JOŠ JEDNU SERIJU O KRIMINALU I KOKAINU! Bikovićeva bivša mu tako SPUSTILA da su svi ostali u ŠOKU?!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Brankice, šta ti bi

SNIMI JOŠ JEDNU SERIJU O KRIMINALU I KOKAINU! Bikovićeva bivša mu tako SPUSTILA da su svi ostali u ŠOKU?!

Pop kultura

Glumac Miloš Biković je dugo bio u vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, mnogi su mislili da će ga upravo ona odvesti pred oltar, međutim njihova romansa je davno završena i nakon toliko godina glumica je iznenadila novim potezom za koji, mnogi sumnjaju, da se odnosi upravo na njenog bivšeg.

Brankicina nova objava na Instagramu je iznenadila mnoge, te se mnogi pitaju da li je aludirala na svog bivšeg dečka kada je ovo napisala i objavila.

- E, znat šta bi bilo jako originalno? Da snimite još jednu seriju o kriminalu i trgovini kokainom! To još niko nije uradio. P.S. Karantin i gledanje serija - napisala je glumica, te je ovaj njen komentar naveo mnoge da pomisle da upućen upravo Milošu Bikoviću koji igra u seriji o kriminalu.

Podsetimo, mediji su često pisali o vezi ovo dvoje glumaca, te i da su se čuvali za prvu bračnu noć.

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Brankica koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

foto: Dragana Udovičić

kurir.rs/blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...