Najnovije vesti

NJIHOVE ŽENE NIKO NIKAD NIJE VIDEO Srpskom glumcu supruga zabranila da joj i ime spomene, a ONI o njima nikad ne pričaju
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas, Vladimir Šporčić

kriju ih

NJIHOVE ŽENE NIKO NIKAD NIJE VIDEO Srpskom glumcu supruga zabranila da joj i ime spomene, a ONI o njima nikad ne pričaju

Pop kultura

Glumac Milan Lane Gutović (73) najpoznatiji je po svojim maestralnim ulogama koje se i dan danas pamte i prepričavaju. On je retko kada u javnosti pričao o venčanju i odnosu sa prvom suprugom, jedino je poznato da je sa njom dobio ćerku Milicu koja je balerina i glumica.

Njih dvoje su se razveli pre nešto više od 30 godina, ali su do dana današnjeg ostali u prijateljskim odnosima. Lane Gutović je na sve načine pokušao da je zaštiti od radoznalih očiju javnosti koje je zanimao njegov privatni život.

Nakon razvoda, Gutović se oženio Biljanom Knežević s kojom je bio deset godina u braku. Sa njom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Kao što je slučaj i sa prethodnim brakom, glumac ni ovaj nije puno isticao u javnosti, te je privatnost želeo da zadrži za sebe.

foto: Dado Đilas

Mima Karadžić je oduvek važio za velikog zavodnika i večitog neženju, ali on zapravo nije neženja. Domaćoj javnosti nije poznato da se Karadžić oženio davne 1992. godine sa izvesnom Sunčicom. Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci su se venčali u Beogradu. Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo. Glumac o braku nikada nije govorio.

foto: Marina Lopičić

Glumac Nenad Jezdić godinama je u srećnom braku sa suprugom Sarom sa kojom ima četvoro dece. Međutim, lepša polovina popularnog glumca nikad, ali baš nikad, se ne pojavljuje u javnosti.

Nenad izbegava da o supruzi govori za medije, ali je u nekoliko navrata istakao da mu je porodica najveća snaga i pokretač.- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim" - objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

Glumac je jednom prilikom objasnio da Sara ni po koju ce nu ne želi da se eksponira u javnosti, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prestonici.

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.

foto: Vladimir Šporčić

kurir.rs/blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...