Lejla uživa u luksuzu

BOSANSKA KARDAŠIJANKA OPSEDNUTA BRENDIRANIM KRPICAMA! Sada je SMRŠALA 10 KG i evo kako izgleda i ŠTA JEDE

Pop kultura -

Lejla Hajrović je jedna od najpoznatijih influenserki na Balkanu, a ovu damu često zovu i bosanska Kardašijnka ili bosanska Viktorija Bekam, zbog luksuznog stila života i opsednutosti brendiranim krpicama.

Lejlu, inače supruga Dinamovog fudbalera Izeta Hajrovića, na Instagramu prati gotovo 270.000 ljudi, a ona uglavnom plasira sadržaj vezan za modu u kojoj neopisivo uživo.

Atraktivna plavuša slepo prati trendove, a poseban pik ima na paprene dizajnerske komade, pa nije neuobičajeno da je vidimo u brendiranim krpicama od glave do pete.

Ona redovno deli sa pratiocima svoja raznorazna modna izdanja, a nedavno je odgovorala i na njihova brojna pitanja. Upravo je odgovarajući na pitanja potvrdila da je skinula veliki broj kilograma.

"Smršala sam preko 10 kilograma. Koliko trenutno imam, ne znam, iskreno. Ovaj karantiname verovatno bacio malo unazad", napisala je Lejla, koja se poslednjih nedelja aktivno na društvenim mrežama hvali novom linijom.

Ona je napravila još jednu promenu - rešila je da se oprosti od dugačkih ekstenzija u kosi i vrati se svojoj prirodnoj frizuri lob dužine, a fanovi ne štede reči hvale za njen izgled.

I u storiju je pokazala šta jede:

foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track