ZAR VERUJETE DA ĆE VAS TO SPASITI GREHOVA?! Slobodu žena napala zbog širenja PRAVOSLAVLJA, glumica OVAKO ODBRUSILA! FOTO
Foto: Marina Lopičić

UZVRATILA UDARAC

ZAR VERUJETE DA ĆE VAS TO SPASITI GREHOVA?! Slobodu žena napala zbog širenja PRAVOSLAVLJA, glumica OVAKO ODBRUSILA! FOTO

Pop kultura -

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama su radili na potomstvu, a to im nije uspevalo sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara.

Nakon što je postala majka, Soboda je još više učvrstila svoju veru, a nekima je sada to zasmetalo. Sloboda se već obraćala ljudima šriom Srbije zbog vanrednog stanja u zemlji i pozvala ih na mir, a sada je otišla korak dalje. Lepa glumica je uz fotografiju iz manastira Dečani ispisala molitvu:

"Gospode Isuse Hriste Sine Božiji, radi molitava Prečiste Tvoje Matere, svetih slavnih Apostola, prepodobnih i bogonosnih otaca naših; Simeona Mirotočivog i Svetitelja Save, Vasilija Ostroškog,Petra Cetinjskog, kralja Stefana Dečanskog i Simona prepodobnog; prepodobne majke Anastasije, Paraskeve, Ekatarine, Angeline i svih svetih, pomiluj i spasi nas grešne. Amin", glasi objava Mićalovićeve u kojoj se moli za dobro zdravlje svih ljudi u teškim vremenima.

"Zar neko obrazovan u 21. veku može da veruje da će nas Paraskeve i Angeline spasiti od grehova? Donirajte novac bolnicama, a ne crkvama", ljutito je istakla žena u komentarima na Instagramu, a Mićalovićeva joj nije ostala dužna:

"A čemu se vi nadate? U šta vi verujete? Za bolnice se slažem, a pre toga šta ste mi napisali je besmisleno da komentarišem."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track