BEKAMOVI ŽELE DA SE ZAŠTITE OD LOPOVA: Dejvid i Viktorija grade podzemni tunel!
Foto: Profimedia

BEZBEDNOSNE MERE

BEKAMOVI ŽELE DA SE ZAŠTITE OD LOPOVA: Dejvid i Viktorija grade podzemni tunel!

Pop kultura -

Dejvid i Viktorija Bekam preduzeli su sve mere kako bi svoje luksuzno imanje u Kotsvoldu u Engleskoj zaštitili od lopova. Oni su najpre postavili bodljikavu žicu, a sada, objavili su britanski portali koju su se dokopali nacrta, planiraju da izgrade i podzemni tunel.

foto: Profimedia

Kada su oko imanja razvili žicu, slavni supružnici su se našli na udaru pojedinih komšija koji su smatrali da su time narušili izgled celog naselja. Ipak, bilo je i onih koji su razumeli taj njihov potez jer su time pokazali da im je sigurnost porodice najbitnija.

foto: Profimedia

Tunelom koji planiraju da iskopaju moći će da izlaze iz vile, koja ima devet soba, direktno u garažu. Na taj način svi će bezbedno moći da napuste kuću u slučaju da budu u bilo kakvoj opasnosti.

foto: Profimedia

Oni su navodno od mesne zajednice zatražili i sigurnosnu kućicu za obezbeđenje jer žele da njihovo imanje, koje vredi osam miliona dolara bude pod nadzorom i maksimalno zaštićeno. Osim toga, u novom nacrtu navodno se vidi i kako će ispod postojeće garaže, do koje će voditi tunel, izgraditi i podrum, u kojem će dr`ati vino. Dejvid je nedavno proslavio 45. rođendan, a Viktorija je rekla prijateljima kako ne može da veruje da je već prošlo sedam godina otkako je njen suprug odigrao poslednju utakmicu.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track