GLUMCA UJEO STRŠLJEN ZA POLNI ORGAN: Tajne zvezda popularne serije! Evo ko je krao mermer iz kineske ambasade!
Foto: Sonja Spasić

Hit priča

GLUMCA UJEO STRŠLJEN ZA POLNI ORGAN: Tajne zvezda popularne serije! Evo ko je krao mermer iz kineske ambasade!

Pop kultura -

Nakon pandemije nastavljeno je snimanje i emitovanje serije "Crveni mesec" na Pinku, a glumci Nina Grahovac, Mihajlo Jovanović i Slaviša Čurović su otkrili svoje najveće tajne gostujući u emisiji "Ami Dži šou".

Slaviša, koji tumači Apisa, priznao je da je jedva ostao živ zbog nezgode na letovanju, jer ga je za polni organ ujeo stršljen.

Slaviša kao Apis
Slaviša kao Apisfoto: promo

- To se dogodilo 2004. na Adi Bojani, bio sam sa tada budućom, a sada već bivšom suprugom na plaži. Jedva sam ostao živ, a svi su se smejali. Jedan Albanac, kome sam kasnije prodao auto, šali se da sam baš bio kurate sreće - ispričao je glumac.

foto: Sonja Spasić

Podjednako smešnu anegdotu imao je i Mihajlo Jovanović, koji igra regenta Aleksandra Karađorđevića. - Posle bombardovanja bilo nam je zanimljivo da uđemo u kinesku ambasadu jer je bila napuštena. Uzeli smo neki mermer i stavili ga u kolica, pa pokušali da to prodamo. Odneli smo ga na buvljak, ali to nije niko hteo da kupi, pa smo bacili - ispričao je Mihajlo, koji je tada išao u osnovnu školu.

foto: Sonja Spasić

Nina Grahovac, koja tumači ulogu Marije Bauman, otkriva je da je terala golubove ispred svoje zgrade kako bi jela bajat hleb. - Nadam se da moja mama neće gledati emisiju. Drugarica i ja smo terale golubove da jedemo taj hleb. Bili su kao brusketi, a mi smo kod kuće imali samo svež - priznala je Nina.

Kurir/ Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track