SVE O TAJNAMA SA SNIMANJA POPULARNOG TAJKUNA:  Zašto je Bjela nosio dva broja veću košulju
Foto: Nemanja Nikolić

prvI projekat produkcijske kuće „Fajerflaj“

SVE O TAJNAMA SA SNIMANJA POPULARNOG TAJKUNA: Zašto je Bjela nosio dva broja veću košulju

Pop kultura -

Serija „Tajkun“ bila je pravo osveženje na malim ekranima ovog proleća. Miroslav Miša Terzić stao je kao reditelj iza prvog projekata produkcijske kuće „Fajerflaj“. Deset nastavaka kao scenarista potpisuje Đorđe Milosavljević, a glavnu ulogu odigrao je maestralno Dragan Bjelogrlić. Publika s nestrpljenjem čeka nastavak, a TV Ekran vam otkriva neke od tajni sa snimanja.

Glumci često moraju da menjaju fizički izgled zbog uloge, pa smo tako imali priliku da čujemo da su neke velike holivudske zvezde morale da se ugoje ili da smršaju, ili da se ošišaju kako bi na pravi način ušle u lik koji tumače. Ono što ne predstavlja veliki napor za glumce, ali vidno menja njihov izgled jeste stavljanje sočiva u boji.

foto: Nemanja Nikolić

Tako smo nedavno imali priliku da vidimo Roberta de Nira s prozirnoplavim očima u najnovijem ostvarenju „Irishman“, a istom triku pribegao je i Bjelogrlić u seriji „Tajkun“. Takođe, popularni glumac tokom celog snimanja morao je da ispod kostima nosi steznik zbog pravilnog držanja. Kostimograf Ašok Mutri pribegao je još jednom triku. Ljubavna scena između tajkuna Vladana i Ksenije snimana je poslednjeg dana. Bjelogrlić je za ovo obukao košulju dva broja veću da bi mogao da nosi i bokserice, što je samo moglo da zapazi neko oštro oko. Kakvim će nas on očima gledati u drugoj sezoni, saznaćemo tek 2021, kad je planirano da se radi nastavak.

Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track