MONIKA NIKAD NIJE PREBOLELA VENSANA: On se oženio 30 godina MLAĐOM, a ovako mu je bilo u braku s najlepšom ženom SVETA!
Foto: Profimedia

SVI DETALJI

MONIKA NIKAD NIJE PREBOLELA VENSANA: On se oženio 30 godina MLAĐOM, a ovako mu je bilo u braku s najlepšom ženom SVETA!

Pop kultura -

Monika Beluči je već sa trinaest godina počela da se bavi modelingom, kako bi plaćala svoje školovanje, a o njenom ljubavnom životu ne prestaje da se priča čak ni sada.

Do 1989. godine Monika je postala jedno od prepoznatljivih lica pariške modne scene. Studirala je pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu. Udala se za fotografa Klaudija Basa 1990. godine, ali su se razveli nakon četiri godine. Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija, kao i glumila u filmovima, Beluči se predstavila američkoj publici sa filmom Drakula 1992. godine.

foto: Profimedia

Na snimanju filma "Apartman", glumica upoznaje Vensana Kasela, sa kojim glumi, a nakon nekoliko godina su se venčali.

Dok su bili u braku, Vincent i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

foto: Profimedia

Razvodom od Vincenta nakon trinaest godina braka, shvatila je da ne zna šta da radi sada sama, ali isto tako naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti, te su mnogi zaključili da ga ona nikada nije prebolela.

Poznati glumac sada uživa sa 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki, a nedavno su dobili i dete.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track