POSLEDNJA OBJAVA POKOJNE TRAVOLTINE ŽENE RASPLAKALA SVET! Malo ko je tada slutio na TRAGEDIJU koja ih čeka! (FOTO)
Foto: Profimedia

lavovski se borila

POSLEDNJA OBJAVA POKOJNE TRAVOLTINE ŽENE RASPLAKALA SVET! Malo ko je tada slutio na TRAGEDIJU koja ih čeka! (FOTO)

Pop kultura -

Keli Preston, supruga glumca Džona Travolte, preminula je nakon dvogodišnje lavovske borbe sa teškom bolešću. Njen poslednja objava na društvenoj mreži Instagram mnoge je rastužila - jer se na njoj vidi srećna porodica koja proslavlja Dan očeva.

"Srećan Dan očeva najboljem tati kojeg poznajem, volimo te", poručila je tada Džonu supruga Keli, u društvu ćerke i sina.

Takođe, uz nju Keli je objavila i fotografiju sa sinom Džetom, koji je preminuo 2009. godine na Bahamima nakon što je usled napada pao u kadi i udario glavom.

Džet je, inače, bio autističan, te je imao napade od rane životne dobi.

foto: Instagram screenshot

Koliko je Keli volela Džona i nakon skoro tri decenije braka svedoči nešto ranije objavljena fotografija, koju je odabrala za javnu čestitku povodom godišnjice braka.

"Mom najdražem Džonu, najdivnijem muškarcu kojeg poznajem. Dao si mi nadu kada sam bila izgubljena, strpljivo me voleo i bezuslovno. Nasmejao me više od bilo kog drugog ljudskog bića. Ti si tata iz snova i činiš život toliko zabavnim. Verujem u svoju ljubav prema tebi. Znam da ću s tobom biti dobro, šta god da se dogodi. Volim te zauvek i potpuno. Srećna ti godišnjica braka", poručila je ona tada.

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track