MILA I EŠTON PRODAJU VILU OD 730 KVADRATA I 14.000.000 $: Pogledajte koliko im je LUKSUZAN dom, a imaju NOVI PLAN! FOTO
Foto: Profimedia

RASKOŠNO

MILA I EŠTON PRODAJU VILU OD 730 KVADRATA I 14.000.000 $: Pogledajte koliko im je LUKSUZAN dom, a imaju NOVI PLAN! FOTO

Pop kultura -

Mila Kunis i Ešton Kučer rešili su da na oglase stavi dvospratnu kuću sa površinom od oko 730 kvadrata, dok u neposrednoj blizini stvaraju dom u drugačijem stilu. Raskošna nekretnina koju prodaju je prva koju su zajedno uredili, a ima prelep bazen u obliku lagune i odiše čistom elegancijom.

Glumci koji su postali uspešni investitori, sada traže 14.000.000 dolara za svoj dom u Koldvoter kanjonu, koji je ujedno bio njihova primarna rezidencija i prvi posed koji su kupili kao bračni par. Samo imanje je ušuškano na uzvišenju iznad Beverli Hilsa, u kvartu koji je pod zaštitom.

foto: Profimedia

Rezidencija koju prodaju opisana je kao vanvremensko tradicionalno imanje, a sagrađena je 1999. godine.

foto: Profimedia

Na glavnom nivou nalaze se perfektno dimenzionirane zajedničke prostorije, uključujući dnevni boravak sa kaminom i ručno rađenim bordurama, prostranim i udobnim nameštajem, dok je sve kao i u ostatku doma, u svetlim tonovima.

foto: Profimedia

Odmah tu se nalazi i formalna trpezarija sa velikim prozorima koji omogućavaju puno prirodne svetlosti, a u koju može da se ugosti 10 osoba.

foto: Profimedia

Ogromna kuhinja je sasvim bela i u njoj se nalazi kombinacija starinskih i modernih aparata, sa kutkom za doručak i obližnjom porodičnom sobom sa još jednim kaminom. Kakao-braon drveni podovi prostiru se unutar čitavog trospratnog doma i prostoru daju neku posebnu čar, a u većini prostorija zastrti su neobičnim belim tepisima.

foto: Profimedia

Na nivou iznad, nalaze se elegantno uređene četiri porodične spavaće sobe, pri čemu svaka od njih ima svoje privatno kupatilo i garderober. Nameštaji, pokrivači i zidovi su u pastelnim nijansama, dok je očigledno da se vodilo računa o komforu i udobnosti.

foto: Profimedia

Na nivou ispod nalazi se gostinska soba zajedno sa brojnim drugim luksuznim pogodnostima, poput vinskog podruma, teretane i saune, te ponosni vlasnici ni zbog vežbanja i ulepšavanja ne moraju da napuštaju ovaj raskošni dom.

foto: Profimedia

U dvorištu se nalazi i bazen u obliku lagune, koji je delimično zaklonjen živom ogradom, tako da se vodilo računa i o privatnosti. Tu je đakuzi, ali i nekoliko zaklonjenih terasa kako bi porodica nesmetano mpogla da ugosti prijatelje.

foto: Profimedia

Ko god da kupi ovaj posed, uživaće u društvu drugih slavnih ličnosti, kao što su Adel, Dženifer Lorens, Nikol Kidman, Kameron Dijaz, Penelope Kruz, Zoe Saldana, Zigi Marli i brojnih ostalih koji su baš ovaj miran i porodičan kraj izabrali da sagrade svoje luksuzne domove.

foto: Profimedia

Inače, Ešton Kučer, čije se bogatstvo procenjuje na 200.000.000 dolara, istakao je da on i Mila ne odvajaju novac u povereničke fondove za sina Dimitrija i ćerku Vajat i da će podržati decu u pokretanju sopstvenog biznisa, ali da ona neće imati poseban tretman.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track