PREMINULA ANETA RADIVOJEVIĆ: Producentkinja i urednica lavovski se borila, ali izgubila bitku sa TEŠKOM BOLEŠĆU
Foto: Printscreen Facebook

tuga

PREMINULA ANETA RADIVOJEVIĆ: Producentkinja i urednica lavovski se borila, ali izgubila bitku sa TEŠKOM BOLEŠĆU

Pop kultura -

Aneta Radivojević, izvršni producent i urednica brojnih dnevnih emisija Prve televizije, preminula je posle duge i teške bolesti u Beogradu u 55. godini. Za sobom je ostavila ćerku Janu, sina Đorđa i supruga Nenada.

Aneta je tiho i dostojanstveno vodila najtežu bitku, ali je i pored toga u radu nalazila snagu, energiju i inspiraciju za nove ciljeve. Iako su se prijatelji, saradnici i najbliži nadali da će svojom divnom energijom, pozitivnim stavom i snagom koju je posedovala savladati prepreke na putu izlečenja, sve je neprijatno iznenadila vest da je izgubila lavovsku borbu.

Svoje bogato i dragoceno iskustvo u pisanim medijima, od Večernjih novosti do mesečnika, potom i u informativnom programu, novinara i urednika u vanrednim okolnostima, kao i u rukovodjenju privatne stanice RTV5 iz Niša gde je bila generalni direktor i urednik programa, Aneta je nesebično prenela na televiziju Prva kojoj se pridružila 2011. godine. Dobitnica je specijalne zahvalnice "Cvet uspeha, za ženu zmaja" za medijski doprinos promociji ženskog preduzetništva u organiziji Udruženja poslovnih žena Srbije 2014. godine.

Kurir.rs/Prva/Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track