SRBIJU JE OPČINILA U SERIJI GREH NJENE MAME PA NESTALA! Ivana živi u Los Anđelesu, a na posao kasni 13 minuta! Evo zašto
Foto: Printscreen

Živi san!

SRBIJU JE OPČINILA U SERIJI GREH NJENE MAME PA NESTALA! Ivana živi u Los Anđelesu, a na posao kasni 13 minuta! Evo zašto

Pop kultura -

Glumica Ivana Jovanović (40), koju je publika zavolela kao glavnu glumicu u seriji "Greh njene majke", iznenada se povukla sa domaće scene.

Ivana Jovanović napustila je Srbiju i preselila se u Ameriku. Ipak, tamo nije ni pokušala da se bavi glumom, već se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

foto: Printscreen

Pre nekoliko godina, sa sinom Viktorom je u Los Anđelesu zasnovala dom, a tamo se i zaljubila.

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temam koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam - rekla je nedavno za "Gloriju".

foto: Privatna Arhiva

- Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20 minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - rekla je tada Ivana kroz smeh.

- Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge - dodala je nekadašnja glumica.

- Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc - zaključuje lepa Ivana, koja se nije mnogo promenila.

foto: Printscreen

kurir.rs/blic

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track