Najnovije vesti

KORONOM ZARAZIO ŽENU I PETORO DECE! Glumac Nebojša Dugalić pobedio VIRUS, ostali članovi se još leče! Poslao jaku poruku
Foto: Damir Dervišagić

Bio u izolaciji

KORONOM ZARAZIO ŽENU I PETORO DECE! Glumac Nebojša Dugalić pobedio VIRUS, ostali članovi se još leče! Poslao jaku poruku

Pop kultura

Nebojša Dugalić otkriva da je preležao koronavirus, ali i zarazio celu svoju porodicu! Poznati glumac je tokom bolesti bio u kućnoj izolaciji sa lakšim simptomima.

- Preležao sam koronu. Znao sam da virus može da bude smrtonosan ukoliko neko ima još neke prateće ozbiljne bolesti. Moja bolest se tretirala kao srednje teška i lečio sam se u kućnoj izolaciji. Najveći problem su mi bili bolovi u zglobovima, mišićima, malaksalost, temperatura i gubitak čula mirisa i ukusa - kaže glumac i dodaje da je bolest preneo i na svoju suprugu i petoro dece:

- Virus je takav da lako možemo mnoge ljude da zarazimo zbog svoje nemarnosti i nepažnje. Posle mene su svi u porodici počeli lančano da dobijaju koronu. Oni se još uvek leče, ali ide nabolje.

Dugalić apeluje na sve ljude da nose maske i vode računa da se ne zaraze. - Poručio bih svima da se paze jer ovo stvarno može biti veoma opasno. Niko od nas ne zna kakve slabosti nosi u telu. Virus ima vrlo širok spektar loših dejstava i ne znamo šta sve može da pokrene u našem organizmu. Važno je da nosimo maske i da sve što je do nas uradimo da se ne bismo zarazili. Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro - objašnjava glumac.

foto: Ana Paunković

kurir.rs/informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...