SRPSKI GLUMCI VOLE LEPE I USPEŠNE Njima su žene dosta mlađe, a on je REKORDER i oženio se STUDENTKINJOM mlađom 32 godine
Foto: Printskrin, ATA images, Marina Lopičić, Ana Paunković

Ljubav nema granice

SRPSKI GLUMCI VOLE LEPE I USPEŠNE Njima su žene dosta mlađe, a on je REKORDER i oženio se STUDENTKINJOM mlađom 32 godine

Pop kultura -

Glumci su oženjeni uspešnim mladim damama koje su i te kako i lepe i imaju dobre karijere.

Svetozar Cvetković (62) je dugo prisutan na glumačkoj sceni Srbije. Za sobom ima mnogo uspešnih predstava i filmova koji su rezultirali nagradama. Poslednjih godina u svemu ima podršku svoje supruge, koleginice Jelene Đokić. Njih dvoje su se venčali 2006. godine, a Jelena je njegova druga supruga i od Svetozara je mlađa 20 godina.

foto: Damir Dervišagić

Glumac Nikola Kojo (52) pre 12 godina zavoleo je lepu manekenku Aleksandru Đurić, sa kojom je osnovao porodicu. Devojka koja je osvojila njegovo srce, pre toga je osvojila srca mnogih. Ona se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga" i svi su je upamtili kao atraktivnu plavušu. Fatalna manekenka od njega je mlađa 12 godina.

foto: Dragana Udovičić

Glumac Voja Brajović (71) već dugo je u braku sa glumicom Milicom Mihailović koja je od njega mlađa čak 23 godine.

- Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor - kazao je Voja za "Gloriju".

- Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje.

Razlika od deset godina popularnom glumačkom paru nikada nije predstavljala problem.Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković (48) upoznali su se na snimanju "Zone Zamfirove", a malo ko je pomislio da će među njima sevnuti varnice. Nakon šest godina veze odlučili su da kažu sudbonosno "da", a venčanje je bilo tajno. Kum prilikom sklapanja braka je bio njihov kolega, Nikola Đuričko.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Razlika od 19 godina u braku Mikija Manojlovića i Tamare Vučković nikada nije predstavljala problem.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - izjavio je svojevremeno Miki Manojlović za magazin "Story".

foto: Damir Dervišagić

Pre nekoliko godina, našem filmskom i pozorišnom glumcu Nebojši Kundačini (58) je posle predstave prišla jedna, njegovim radom oduševljena brucoškinja glume, po imenu Marija (26), da ga pita da joj pomogne u vezi sa seminarskim radom kog je trebalo da napiše. U tom trenutku, nijedno ni drugo nisu očekivali da će među njima, ne samo sevnuti varnice, već da će dve godine kasnije jedno drugom izgovoriti “sudbonosno da”.

Venčali su se krajem januara ove godine, a kako su ispričali za list Gloria, njihov odnos je veoma romantičan, pa je i do samog venčanja došlo potpuno spontano i bez velikog planiranja.

foto: Printscreen

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track