ODRASLA JE U TEŠKOJ BEDI, A SADA JE ŽENA TREĆEG NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU! Natalija oduševila sve fotkama s venčanja
Foto: Pritnscreen/Instagram

oduševila

ODRASLA JE U TEŠKOJ BEDI, A SADA JE ŽENA TREĆEG NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU! Natalija oduševila sve fotkama s venčanja

Pop kultura -

Natalija Vodijanova, jedna od najpoznatijih manekenki na svetu juče je rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Antoanu Arnou, a svadbena ceremonija održana je u Parizu.

Maneknka je na svom Instagramu objavila fotografije sa intimnog venčanja, i tako je oduševila svoje pratioce.

OUI! ???

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Ona je za ovu priliku odrabala jednostavnu, retro venčanicu od svile boje šampanjca krase naglašena ramena, i tanki kaiš oko struka, a uz nju je nosila i elegantne saolnke bele boje. Dok se njen suprug sa kojim već ima dva sina opredelio se za teget odelo brenda Berluti.

Natalija sada živi u izobilju, ali nije bilo oduvek tako. Naime, odrasla je u teškoj medi i siromaštvu, a kao devojčica radila je na pijaci.

Njen život se promenio kada ju je primetio modni agent koji ju je uveo u svet mode i omogućio joj lagodan život.

Tako se Natalija sa 17 godina našla u Parizu, a već kao dvadesetogodišnjakinja na svom računu je imala 20 miliona dolara.

Titula jedne od najplaćenijih manekenki sveta uvela ju je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

Natalija je pak smelo krenula dalje sa životom, a ubrzo nakon razvoda ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Ona se 2011. zaljubila se u milijardera Antoana Arnoa, za koga se i udala, čije se bogatstvo procenjuje na 84 milijarde dolara, što ga čini trećim najbogatijom čovekom na svetu.

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track