Najnovije vesti

BRAT JOJ SE ZAMONAŠIO, A O MUŽU RETKO GOVORI: Nataša Marković ipak otkrila šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

BRAT JOJ SE ZAMONAŠIO, A O MUŽU RETKO GOVORI: Nataša Marković ipak otkrila šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA

Pop kultura

Nataša Marković već godinama je u srećnom braku sa beogradskim novinarom Zoranom Ćirjakovićem, međutim sa partnerom se gotovo nikad javno ne eksponira.

Nataša je u jednom od poslednjih intervjua govorila o odnosu sa Zoranom, te odgovorila na pitanje da li su strast prema putovanjima i znatiželjan duh jedna od stvari koje su je spojile sa suprugom.

"Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike", rekla je Nataša.

foto: Damir Dervisagic

Glumica je navela i koje prednosti vidi u tome što se nije ostvarila kao majka.

"Imam sestričinu pa često pomislim da nije lako majkama. Ali verovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bela. Nije lako ni toj deci u pubertetu, imam empatiju jer se sećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove dece", iskrena je bila Nataša.

Malo je poznato da se njen brat takođe opredelio za drugačiji put kada se zamonašio.

"Tu odluku takođe maksimalno poštujem, ako je doneta u miru. Ne ulazim u to kako ljudi žive. Niko nas nije učio da budemo srećni, ne znam zašto. To vas retko ko pita. A svako je srećan na svoj način. To je vrlo individualno, a to je najvažnije. Mogu reći da sam srećna, naravno uz sve probleme koje, kao i drugi, prevazilazim. Sreća se postiže trudom, na njoj se mora raditi i nema podrazumevanja", rekla je glumica.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/K.Đ/Story, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...