SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA SADA ŽIVI NA ULICI, SKUPLJA HRANU IZ KONTEJNERA! Isplivale JEZIVE slike manekenke!
Foto: Profimedia

potpuni sunovrat

SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA SADA ŽIVI NA ULICI, SKUPLJA HRANU IZ KONTEJNERA! Isplivale JEZIVE slike manekenke!

Pop kultura -

Nekadašnja manekenka Loni Vilison (37) i bivša supruga zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona (40) viđena je prvi put na ulicama Los Anđelesa posle dve godine.

Ona je sada beskućnica i narkomanska zavisnica, a bori se i sa mnoštvom psihičkih problema, navode američki mediji.

foto: Profimedia

Nekadašnji fitnes model živi na ulici od 2016. godine. Ona je uhvaćena kako gura kolica napunjena odećom, a među stvarima nalazili su i ćebadi i jastuk za spavanje.

Sa cigaretom u ustima i sa nekoliko slojeva stare odeće na sebi, kopala je po kontejnerima tražeći hranu, a očevici kažu da je skoro niko nije prepoznao.

Primetno je da izgleda dosta starije, a od nekadašnje duge plave kose nema ni traga. Sada ima kratku kosu sa ružičastim pramenovima.

foto: Profimedia

"Nisam razgovarala s Džeremijem. Ne želim da pričam sa svojim prijateljima, sasvim mi je dobro. Ne želim da mi niko pomaže. Mogu sama da se snađem. Imam sve što mi treba. Nikoga nije briga za mene i neću da ih vidim jer oni ne žele mene da vide", rekla je Loni, te dodala:

"Nemam mobilni. Imam hranu i mesto za spavanje. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu radnje. Puno je toga ovde".

Inače, Vilison je bila u braku poznatim glumcem od 2012. do 2014. godine. Par je imao prilično turbulentnu vezu, a sve je kuliminiralo i fizičkim obračunom na leto 2014. godine kada je Džekson supruzi slomio dva rebra, povredio vrat i izgrebao lice.

foto: Profimedia

2018. je nestala nakon što su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje od zavisnosti.

Poslednji put je radila kao asistentkinja u centru za plastične operacije u Los Anđelesuu, a onda je 2016. doživela nervni slom, nakon čega je dobila otkaz i ostala bez doma. S obzirom na to da nije mogla ni da plati račune ni da pronađe stalan posao, Loni je na kraju izbačena iz stana u zapadnom Holivudu i primorana je da živi na ulici.

2018. godine je za medije rekla kako se nije tuširala više od godinu dana i da želi da bude što prljavija kako bi izbegla napade na ulici.

foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/The Sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track