ZA STANOJEM JE PLAKALA CELA SRBIJA! Proteran je s Kosova, honorar od filma je davao RODITELJIMA da prežive, a evo kako sad izgleda
Foto: Printksin

nekad i sad

ZA STANOJEM JE PLAKALA CELA SRBIJA! Proteran je s Kosova, honorar od filma je davao RODITELJIMA da prežive, a evo kako sad izgleda

Pop kultura -

Glumac Predrag Vasić sa samo 13 godina proslavio se ulogom dečaka Stanoja u "Montevideu", svojim monolozima dovodio gledoace do suza, danas ima 23 godine i njegov život nije bio nimalo lak.

Tokom devedesetih godina prošlog veka, porodica glumca Predraga Vasića je bila primorana da proda kuću u Gnjilanu u preseli se u Beograd.

foto: Printscreen

Čim su se preselili u srpsku prestonicu, Predrag je počeo da snima filmove i sa svega šest godina pojavio se u francuskom filmu “Largo Winch” gde je kadar delio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem.

Ipak, najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u "Montevideu", a kako je ranije pričao zbog teške porodične situacije honorare od filma davao je porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

- Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao jer nisam taj lik. I sećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon - izjavio je Vasić jednom prilikom.

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track