OTKRIVENO ZBOG ČEGA SE RAZILAZE ŠEHEREZADA I ONUR?! Glumac nije želeo dete, govorio je da je PRESTAR, a onda je ona PRESEKLA!
Foto: Profimedia

problemi u braku

OTKRIVENO ZBOG ČEGA SE RAZILAZE ŠEHEREZADA I ONUR?! Glumac nije želeo dete, govorio je da je PRESTAR, a onda je ona PRESEKLA!

Pop kultura -

Bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel, donaćoj javnosti poznatiji kao Šeherezada i Onur iz popularne serije "1001 noć", već neko vreme prolazi kroz krizu u braku.

Navodno je njihov 11 godina dug brak ugrožen zbog neverstva slavnog čuvenog Sulejmana. Problemi su počeli nakon što se Berguzar poptuno posvetila deci, a posebno otkad se u martu rodio njihov drugi sin.

"Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila ona se u potpunosti posvetila detetu i on se sada oseća zapostavljenim. Rešili su da se raziđu na nekoliko meseci, a posle toga će odlučiti da li će se zauvek rastati", rekao je izvor blizak paru.

?

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана

Ipak, jedna njihova prepiska na društenim mrežama izazvala je mnogo pažnje.

Naime, na jednoj od turskih televizija prikazivala se serija u kojoj glavnu ulogu igra Halit Ergenč, a posebno je bila uzbudljiva epizoda kada lik koji on tumači saznaje da je sin, kog je smatrao svojim, zapravo sin njegovog najboljeg prijatelja. I to ga je potpuno slomilo.

Međutim, Berguzar je imala posebno zanimljiv komentar na te scene – javno je prozvala svog supruga ali i scenariste serije.

"Umorna sam od vas! Kako možete da radite ovo ljudima? Neću više gledati ovu seriju, ne mogu ja ovo. Ne sviđa mi se smer u kom serija ide, ne sviđa mi se ni tvoj lik. Zašto si pristao na ovo?" napisala je glumica kojoj je ubrzo odgovorio zatečeni suprug.

"Nisam ovo očekivao od tebe", napisao je Halit.

eylül ?

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track