PRIČA ZVEZDE POTERE PRIVUKLA PAŽNJU: Milici nude brak i život na selu!
Foto: Braca Nadeždić

Lepo

PRIČA ZVEZDE POTERE PRIVUKLA PAŽNJU: Milici nude brak i život na selu!

Pop kultura -

Priča diplomirane pravnice i tragača u kvizu "Potera" Milice Jokanović, koja je ponovo ostala bez posla, potresla je Srbiju. Nakon pisanja Kurira ponude za novi posao još nema, ali zato Milici pljušte ponude za brak i da se preseli na selo.

- Dođi na selo, ima posla uvek i da se poživi lepo i skromno - jedan je od komentara koji je stigao preko našeg sajta.

Tokom radnog dana na adresu naše redakcije stiglo je nekoliko poziva, kao i poruka: "Milice, udaj se za mene". U Miličinoj priči pronašli su se mnogi koji su takođe ostali bez posla zbog krize uzrokovane koronom.

foto: Braca Nadeždić

Jokanovićevoj je, podsetimo, krajem juna poslodavac saopštio da je postala tehnološki višak i da mora da smanji broj zaposlenih. Jedna od najpametnijih žena u Srbiji ostala je bez izvora prihoda, te joj je sada, kako kaže, egzistencija ozbiljno ugrožena.

- U kompaniji u kojoj sam radila samo su mi saopštili da firma ima problema i postala sam tehnološki višak. Radni odnos mi je prestao 30. juna i od tog dana sam nezaposlena. Preživljavam od minimalca koji dobijam sa biroa. Uporno tražim posao. Šaljem CV na više adresa u nadi da će me neko zaposliti. Volela bih da nađem posao u struci - izjavila je Milica za Kurir. Milica Jokanović, koju su u "Poteri" prozvali "princeza znanja", godinama je naš najbolji takmičar u kvizovima. Pobedila je u svakom takmičenju u kojem je nastupila.

Kurir/ Foto: Braca Nadaždić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track