I POSLE RAZVODA U SJAJNIM ODNOSIMA: Čurović izveo bivšu ženu na ručak! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

PAPARACO

I POSLE RAZVODA U SJAJNIM ODNOSIMA: Čurović izveo bivšu ženu na ručak! (FOTO)

Pop kultura -

Da je dobar razvod bolji nego loš brak i da sa bivšim partnerom i nakon rastanka može normalno da se funkcioniše, dokazao je glumac Slaviša Čurović.

Naš paparaco uslikao je zvezdu serije "Igra sudbine" i "Ubice mog oca" dok je sa nekadašnjom suprugom, takođe glumicom, ali i voditeljkom, Tijanom Čurović bio na ručku u jednom restoranu.

foto: Sonja Spasić

Bivši par je u lokal u Mirijevu stigao u popodnevnim časovima. Pošto je bilo lepo vreme, bivši supružnici su odlučili da sede u bašti restorana. Koliko je bilo vruće, govori i to što je Tijana u jednom trenutku skinula jaknu i ostala samo u majici.

foto: Kurir

Nakon što su se smestili, poručili su piće i hranu, a Slaviša je zapalio cigaru. Neko vreme su opušteno ćaskali, onda i ručali, pa popili kafu. U jednom trenutku se čini kao da su pričali i o nekim ozbiljnijim temama, što i ne iznenađuje, jer su oboje veoma poslovno angažovani.

foto: Kurir

Nakon sat vremena Tijana i Slaviša su otišli iz restorana.

foto: Kurir

Podsetimo, Tijana je pre nekoliko meseci u emisiji "Magazin In" otkrila da su se ona i zvezda brojnih domaćih serija razveli, što je voditeljku Sanju Marinković šokiralo, jer niko nije znao ništa o tome.

foto: Printscreen Kuirr

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track