GLUMICA SE BORILA ZA BIKOVIĆEVU LJUBAV I NIJE JEDINA: Razvela se i prikrila to od javnosti, a evo šta je uradila DRUGA! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

uloge ih vinule u zvezde

GLUMICA SE BORILA ZA BIKOVIĆEVU LJUBAV I NIJE JEDINA: Razvela se i prikrila to od javnosti, a evo šta je uradila DRUGA! (FOTO)

Pop kultura -

Milošu Bikoviću uloga u filmu "Montevideo, Bog te video" donela je veliku popularnost, a za srce popularnog Aleksandra Tirnanića Tirketa, kog je tumačio Biković, borile su se Rosa, koju je igrala glumica Danina Jeftić, i Valerija, koju je tumačila Nina Janković.

Životi ovih dama su se za deset godina i te kako promenili.

U momentu kada je dobila ovu značajnu ulogu na filmskom platnu, Danina je imala 23 godine. Glumica je tri godine nakon filma sklopila brak sa producentom Aleksandrom Kukanjcem u Crkvi Svetog Marka, nakon čega su dobili sina Maksima i devet meseci kasnije preselili se u Australiju, gde su nastavili život. Dve godine nakon toga imali su građansko venčanje u Sidneju, ali godinu dana nakon ceremonije Danina je napustila Australiju i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd.

Svi su se pitali šta je bio povod da se dvanaest meseci posle građanskog venčanja Danina i Aleksandar razvedu, a glumica se duži period nije pojavljivala u javnosti.

"Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zainteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake", rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se nakon toga, očigledno, promenile, pa smo pre nekoliko meseci imali prilike da je vidimo u novoj seriji.

Nini Janković uloga u filmu "Montevideo, Bog te video" donela je značajno priznanje. Iako se u svojoj prvoj velikoj filmskoj ulozi sa 22 godine obnažila, to joj nije bio problem, jer je to smatrala umetničkim izražavanjem i za ulogu u ovom filmu dobila je nagradu. Dok je bila na drugoj godini Fakulteta dramskih umetnosti uplovila je u ljubavnu vezu sa Matejom Dičićem, inače bratom od ujaka njene prijateljice, glumice Tamare Dragičević. Ekonomista je 2012. godine zaprosio Ninu, a 31. maja. 2014. godine venčali su se u Crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu. Mladini kumovi su bili glumci Miodrag Radonjić i Ivan Mihailović.

Slavlje je održano u jednom prestoničkom hotelu, a četiri godine kasnije glumica i njen suprug dobili su sina Vukašina, dok sada čekaju drugo dete. Nina je glumila u ostvarenjima kao što su "Cvat lipe na balkanu", "Budva na pjenu od mora", "Bićemo prvaci sveta", "Ubice mog oca", "Vojna akademja", i mnogim drugim projektima.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track