POSLE 4 MESECA OSEĆAM KAO DA IMAM KAIŠ OKO GRUDI! Bule Goncić strahovao za život zbog korone, još ima posledice, a OVO SU SIMPTOMI
Foto: Dragana Udovičić

budimo odgovorni

POSLE 4 MESECA OSEĆAM KAO DA IMAM KAIŠ OKO GRUDI! Bule Goncić strahovao za život zbog korone, još ima posledice, a OVO SU SIMPTOMI

Pop kultura -

Glumac Svetislav Bule Goncić (60) strahovao je za svoj život kada se zarazio koronom, a kako kaže i danas oseća posledice opasnog virusa.

Naime, glumac ističe da se odmah javio u Zemunsku bolnicu kad je početkom jula primetio prve simptome virusa. Zbog upale pluća i povišene temperature deset dana je bio prikovan za bolničku postelju.

- Uplašio sam se da ću umreti! I to je normalno... Strahovao sam i da će zbog mene i moja porodice snositi posledice - počeo je glumac, pa opisao kako se osećao tokom borbe sa virusom.

- Čim sam osetio malaksalost i bol u plućima i glavi, izmerio sam temperaturu. Jedva sam ustao iz kreveta i otišao u ambulantu. Kada su mi doktori uradili neke provere i snimili pluća, ustao sam i krenuo kući. Rekli su mi: "Kuda, bre ideš?!" Ostaješ ovde da ležiš. Kakva kuća?!" Testirali su me, imao sam koronu...Goncić kaže da je sve vreme bio na infuziji.

- Dobijao sam antibiotike i vitamin C. Prvih pet dana lekari su pratili da li mi se stanje pogoršava. Pošto kod mene nije bilo promena ušao sam u takozvanu bezbednu zonu. I dan danas, prošlo je četiri meseca i osećam se kao da imam kaiš oko grudi. I dalje teško dišem, osećam neki napor... - rekao je glumac.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Informer

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track