sahranjen glumac

POTRESNE REČI CECE BOJKOVIĆ NA SAHRANI BEKJAREVA Teško mi je da prihvatim da se UGASIO takav ŽIVOT: Njene reči odzvanjale grobljem

Pop kultura -

Legendarni glumac Ivan Bekjarev koji je umro u ponedeljak 16. novembra u 74. godini, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a porodica, prijatelji i kolege se opraštaju od njega.

Koleginica Svetlana Ceca Bojković održala je potresni govor.

foto: Tamara Trajković

"Ivan, čovek nesalomljiv, životne energije, otvorenog uma, radoznao posvećen, vrednim, putnik, hedonosta, u najboljem smislu te reči. Prijatelj i kolega u koga uvek možeš da se uzdaš, sjajan glumac, divan partner, voljen od svojih studenata, voljen od prijatelja, koje je uživao da okuplja i ugosti u svom domu, zajedno sa svojom Mikicom", počela je ona i dodala:

"Teško mi je da prihvatim da se ugasio jedan tako bogat i plodonosan život. Sve ono lepo čime nas je Ivan napajao, sada se seli u naše uspomene i sećanja. Bolan je ovaj trenutak rastanka i ispraćaja. U ovom teškom i ružnom vremenu, ostajemo bez još jedne svetlosti. Dragi moj druže, ostaješ zauvek u našim srcima. Nekad ti je večni mir i slava", istakla je Svetlana u emotivnom govoru.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Lj.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track