PEVAČICA PRODAJE LUKSUZNU VILU ZA 8 MILIONA DOLARA! Stakleni zidovi, kućni bioskop i bazen, a dnevna soba ODUZIMA DAH! (FOTO)
Foto: Profimedia

raskošno

PEVAČICA PRODAJE LUKSUZNU VILU ZA 8 MILIONA DOLARA! Stakleni zidovi, kućni bioskop i bazen, a dnevna soba ODUZIMA DAH! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Nikol Šerzinger odlučila je da se iseli iz luksuzne vile, koju je pre četiri i po godine kupila za 3,75 miliona dolara.

S obzirom da je dosta uložila, ona sada višespratni savremeni dom na strmoj padini visokog grebena iznad Sanset Stripa u Los Anđelesu prodaje za 8 miliona dolara.

foto: Prodimedia

Kamin, luksuzna kupatila i garderober poput butika

Postoji nekoliko spavaćih soba na donjem nivou od kojih je jedna pretvorena u teretanu, a zidovi od prozora pružaju opuštajući pogled ka gradu. Druga prostorija u kojoj može spavati najmanje četvoro ljudi sadrži dva seta kreveta na sprat, dok glavna spavaća soba zauzima vrhunski položaj na nivou penthausa. Linearni kamin zagreva prostor spavaće sobe, dok prostrana dnevna soba izlazi na privatnu terasu koja u središtu ima moderan bazen. Posebno moderno kupatilo izlazi takođe na drugu terasu, a posebno dizajnirani ugradni ormar dovoljno je velik, te deluje kao da ste u butiku.

foto: Prodimedia

Stakleni zidovi i pogled koji oduzima dah

Sama nekretnina podseća na kuću iz bajke, s obzirom na to da je na vidikovcu, a za uređenje svakog sprata se pravio poseban projekat.

Trospratna vila sastoji se od četiri spavaće sobe i četiri kupatila, a prostire se na malo više od 4.600 kvadratnih metara.

foto: Prodimedia

Svaki sprat oivičen je staklenim zidovima, odakle se pruža neverovatan pogled ka centru grada koji doseže sve do Tihog okeana.

Otvoreni životni prostori na glavnom nivou sastoji se od elegantne kuhinje, prostrane trpezarije postavljene uz prozore koji se protežu od poda do plafona, koji se otvaraju na veliku terasu.

Tu je i udoban dnevni boravak sa dve sofe postavljene jedna nasuprot druge, pored otmenog kamina od belog mermera.

foto: Prodimedia

Kućni bioskop i bazen

Od dodatnih sadržaja, tu je i kućni bioskop sa krevetima presvučenim plišom i posebno dizajniranim sedištima za gledanje filmova na velikom platnu. Iz mini-dnevne sobe izlazi se na lođu sa barom, gde se nalazi maleni bazen za kupanje, dok je pored postavljena ljuljaška koja gleda na grad i pruža očaravajući pogled.

foto: Prodimedia

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track