ZAVODI I U SEDMOJ DECENIJI! Glumica u 62. godini pozira u provokativnom DONJEM VEŠU i izgleda mnogo bolje od mlađih koleginica!
Foto: Profimedia

bomba!

ZAVODI I U SEDMOJ DECENIJI! Glumica u 62. godini pozira u provokativnom DONJEM VEŠU i izgleda mnogo bolje od mlađih koleginica!

Pop kultura -

Prošlo je 28 godina otkako je prekrstila noge u erotskom trileru "Niske strasti" i pokazala zašto je titutula jedne od najvećih zavodnica upravo njoj dodeljenje.

Čini se kako i sa 62 godine Šeron Stoun nema nameru da se odrekne laskave titule, a zahvaljujući dobrim genima još uvek je kraljica besprekornog izgled.

U dekoltiranom crnom bodiju, raskopčanoj košulji i zlatnim štiklama Šeron je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala kako još ne namerava da ode u penziju.

"Ne samo da sam zaprepašćena, već sam i zahvalna što se još uvek bavim modelingom sa 62 godine’’, napisala je Šeron ispod fotografije i zahvalila svima koji su ove godine angažovali.

Fotografiju na kojoj je Šeron pozirala naslonjena na sofu ispod portreta Merilin Monro izazvala je veliku pažnju na Instagramu. Među prvima glumici se javila Šeron Ozborn i jasno dala do znanja da fotkom podiže temperaturu. ‘’Apsolutno prlepa’’, ‘’Godine su samo broj, 30-godišnjakinje ti nisu do kolena’’, ‘’Nema šanse da imaš 62 godine..’’, ‘’Još uvek si ultimativna kraljica’’, ‘’Ti si legenda’’, ‘’Boginja!’’, samo su neki od komplimenata koje su joj uputili pratioci.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track