BANE VIDAKOVIĆ NEKAD JE BIO FRAJERČINA, SVE SU DEVOJKE LUDELE ZA NJIM! Sad ima više od 100 KG, a ovako je izgledao pre 35 godina
Foto: Marina Lopičić

NAGODIO SE SA SUDOM ZBOG HEROINA!

BANE VIDAKOVIĆ NEKAD JE BIO FRAJERČINA, SVE SU DEVOJKE LUDELE ZA NJIM! Sad ima više od 100 KG, a ovako je izgledao pre 35 godina

Pop kultura -

Glumac Branko Bane Vidaković, kojem zbog neovlašćenog držanje droge za sopstvenu upotrebu, preti novčana kazna ili zatvor do tri godine, na početku svoje karijere važio je za jednog od najzgodnijih glumaca u velikoj Jugoslaviji.

Bane je rođen u Beogradu, a glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića 1983. godine.

Imao je svoj bend i želeo je da se bavi muzikom, ali na nagovor Borisa Komnenića pokušao je da upiše Fakultet dramskih umetnosti. To mu je uspelo iz drugog pokušaja i primljen je u klasu profesora Predraga Bajčetića. 1983. godine je diplomirao.

Ono što je vidljivo jeste da se Bane godinama dosta ugojio, pa je počeo takmičenje u emisiji „Tvoje lice zvuci poznato“ jer je želio da smrša i smatrao je da će mu to uspeti uz pomoć napornih proba. Poslednjih godina se uglavnom hranio u restoranima i hotelima, a slatkiše je jeo u svako doba i u velikim količinama. Pošto ima preko 110 kilograma, odlučio je da svoju ishranu obogati voćem, povrćem i salatama. Nije uspeo da se odrekne slatkiša, ali pridržava se pravila da nikad ne jede pre izlaska na scenu.

foto: Printscreen

U dosadašnjoj karijeri Branko je ostvario preko 50 filmskih i serijskih uloga. Glavne uloge je tumačio u filmovima: „Crna Marija“, „Švedski aranžman“, „Flert“, „Seks – državni neprijatelj broj 1“, „Flešbek“, itd. Glumio je u serijama: „Kamiondžije 2“, „Sivi dom“, „Kraj dinastije Obrenović“, „Otvorena vrata“, „Gore dole“, „Lisice“, „Moj rođak sa sela“...

foto: Petar Latinović

Podsetimo, Vidaković i M.I. bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci M.I, u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

foto: Printscreen

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika. U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

kurir.rs/biografija.org

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track