ZVANIČNO SAOPŠTENJE RIBLJE ČORBE: Članovi neće prisustvovati komemoraciji Miše Aleksića, a evo šta je GLAVNI RAZLOG (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ODLUČILI

ZVANIČNO SAOPŠTENJE RIBLJE ČORBE: Članovi neće prisustvovati komemoraciji Miše Aleksića, a evo šta je GLAVNI RAZLOG (FOTO)

Pop kultura -

Miša Aleksić. osnivač "Riblje čorbe" preminuo je od posledica korona virusa.

Kremacija i poslednji oproštaj legendarnom basisti biće održan sutra, 2. decembra, na beogradskom groblju "Lešće".

Tim povodom članovi benda su se oglasili na zvaničnoj Fejsbuk stranici i saopštili da neće prisustvovati kremaciji njihovog dragog kolege i prijatelja:

"Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba", piše u saopštenju.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track