SIN ČUVENOG GLUMCA IZ MUĆKI UMRO U 19. GODINI, SAD JE OTKRIVEN RAZLOG: Slomljena majka Arčija Lindhersta iznela POTRESNE DETALJE
Foto: Profimedia

REDAK SINDROM

SIN ČUVENOG GLUMCA IZ MUĆKI UMRO U 19. GODINI, SAD JE OTKRIVEN RAZLOG: Slomljena majka Arčija Lindhersta iznela POTRESNE DETALJE

Pop kultura -

Arči Lindherst, sin zvezde serije "Mućke" Nikolasa Lindhersta, preminuo je u 19 godini u snu, a sada je poznat i razlog.

Arčijeva majka Lusi otkrila je da je njen sin preminuo zbog izliva krvi u mozak dok je spavao u njihovom porodičnom domu u Londonu.

"Preminuo je od intracerebralnog krvarenja izazvanog akutnim limfoblastnim limfomom (leukemijom). Ovo nije leukemija kakvu mi poznajemo, reč "akutni" u medicinskom smislu znači ubrzano. Uvereni smo da niko od nas nije mogao ništa da učini, jer Arči nije pokazivao znake bolesti", rekla je Lusi.

Inače, ovo stanje veoma je retko i u godini ubije oko 800 ljudi.

Nikolas i njegova supruga Lusi, Arčija su dobili 2000. godine. Glumac je rekao da ne može da zamisli život bez svoje supruge koja se profesionalno bavila baletom.

Glumac je priznao da je znao kako da radi svoj posao, ali ne i da bude roditelj, pa je zbog sina napravio pauzu od nekoliko godina kako bi se posvetio ulozi oca.

Nikolas Lindherst
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Standard.co

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track