Najnovije vesti

ORAŠANIN, MIODRAG RADONJIĆ, MILAN MARIĆ I DRUGI PRUŽILI PODRŠKU MILENI: Kolege svim srcem uz glumicu koju je silovao Aleksić!
Foto: Vladimir Šporčić

OVO JE HOROR

ORAŠANIN, MIODRAG RADONJIĆ, MILAN MARIĆ I DRUGI PRUŽILI PODRŠKU MILENI: Kolege svim srcem uz glumicu koju je silovao Aleksić!

Pop kultura

Poznati vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je u stanicu policije, a srpska glumica Milena Radulović (26) priznala je da ju je silovao kad je imala samo 17 godina.

Veliku podršku Milena je dobila od svojih kolega, ali i javnih ličnosti, koje su njenu ispovest delile na društvenim mrežama.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Nina Janković, Aleksandar Radojičić, Milan Marić, Aleksandra Tomić, Jelisaveta Orašanin, Radovan Vujović, Kristina Radenković, Hristina Popović, Marijana Mićić, Milena Vasić, Saša Joksimović, Vanja Milačić, Vukota Brajović, Dragana Dabović, Miona Marković, kao i rediteljka Milena Grujić pisali su u komentarima ispod Milenine objave.

"Podrška za vas", pisale su joj kolege.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Saša Joksimović na svom Instagramu napisao je važnu poruku.

"Stop nasilju nad ženama, doživotnja robija za silovatelje, čuvenog Miku Aleksića i njemu sličnim", napisao je Saša.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Instagram

U školu Mike Aleksića deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

"Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. nov.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno", govorila je Milena u svojoj ispovesti.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Instagram

"Nisi sama, tvoji su uz tebe", napisao je Andrija Milošević na svom Instagramu i označio glumicu.

Andrija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

"Au, sad čitam za Miku Aleksića! I ja bejah u njegovoj grupi kad su bili Bojana, Koja, Boris itd... mi smo se stalno svađali, terao me da dolazim u suknji, terao me da se umivam svakih 15 minuta, jer to beše kazna za drčno mi ponašanje. Aiii, šoknuta sam", napisala je glumica Anja Mijović na svom Tviter profilu.

Miroslav Mika Aleksić, podrška
foto: Printscreen/Twitter

"Ježim se, nikad se nisam osećala ovako. Jako me je sve potreslo, Milena je divna devojka i darovita glumica, ne poznajemo se, na ovaj način joj dajem podršku. Nadam se da će iz ovoga izaći jača, svaka joj čast što je progovorila Ja sam išla u drugi studio glume. Dolazila su nam deca koja su išla kod njega (Mike Aleksića, ), frustrirana, vređao ih je, nikad nisam ni imala želju da idem u taj studio glume. To je ozbiljna manipulacija, kada ste nesigurni da vas tako pedagog omalovaži", rekla je glumica Anja Mit u telefonskom uključenju za "Premijera - Vikend specijal".

Anja Mit
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...