Najnovije vesti

MILENA NAKON ZLOSTAVLJANJA ZAVRŠILA U KLASI MIKINE ŽENE: Glumicu sudbina spojila sa ženom SILOVATELJA
Foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

PODELILA POTRESNU ISPOVEST SA SVIMA

MILENA NAKON ZLOSTAVLJANJA ZAVRŠILA U KLASI MIKINE ŽENE: Glumicu sudbina spojila sa ženom SILOVATELJA

Pop kultura

Glumica Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Mašić 2017. kao najbolja u generaciji, sa prosekom 9,46.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

Ona je takođe ispričala da nije jedina Aleksićeva žrtva, već da je on imao istu šemu zlostavljanja za druge devojke kojima je predavao, a koje su ga takođe prijavile policiji.

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Kroz Aleksićevu cenjenu školu glume prošlo je hiljade dece, a tu su stasala neka od najvećih imena našeg glumišta. Neki od njih su Nikola Kojo, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Nada Macanković…

U ovu školu deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Miroslav Mika Aleksić
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...