Najnovije vesti

ŠOK! BRANISLAV LEČIĆ OBELODANIO DA JE ISPISAO DECU IZ ALEKSIĆEVE ŠKOLE GLUME: Bili su godinu dana, a onda sam SVE saznao!
Foto: Marina Lopičić, Vladimir Šporčić

HAOS

ŠOK! BRANISLAV LEČIĆ OBELODANIO DA JE ISPISAO DECU IZ ALEKSIĆEVE ŠKOLE GLUME: Bili su godinu dana, a onda sam SVE saznao!

Pop kultura

Milena Radulović optužila je scenaristu, režisera i učitelja glumce Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama koje su takođe smogle snagu da ga prijave. Tim povodom se oglasio i glumac Branislav Lečić, koji je istakao da je svoju decu ispisao iz te škole. 

Naime, Branislav se oglasio na svom Instagram profilu pa poručio:

"Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drasticno menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas!", pisalo je u njegovoj objavi.

Branislav Lečić
foto: Printscreen

Podestimo, Milena Radulović je u potresnom intervjuu istakla da je imala 17 godina kada ju je on silovao.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović pa dodala:

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - kaže Milena Radulović za Blic.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...