REKAO MI JE DA SAM RANO KRENULA GRUDIMA KROZ ŽIVOT: Ivana Stanković išla je u Mikinu školu, pa opisala šta se SVE DEŠAVALO
Foto: Dado Đilas, Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

REKAO MI JE DA SAM RANO KRENULA GRUDIMA KROZ ŽIVOT: Ivana Stanković išla je u Mikinu školu, pa opisala šta se SVE DEŠAVALO

Pop kultura -

Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume uhapšen je zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka.

Ivana Stanković, srpska manekenka, opisala je psihičko zlostavljanje od strane profesora, pa i da joj je zamerao što je želela da se bavi manekenstvom.

Ivana Stanković
foto: Printscreen/Youtube

"Ako je istina, ovo je strašno, zaista.I sama sam bila član dramske grupe kao i nebrojeno mnogo današnjih uspešnih glumaca... Dubravka Mijatović, Branka Katić, a sa mnom: Miloš Timotijević, Boris Milivojević, Nikola Đuricko, Rastko Janković, Ivan i Milica Zarić, Ivon Jafali... Mika jeste bio vrlo, vrlo strog, za neka moja shvatanja i tada i sada, njegove pedagoške metode su bile pogrešne (buckaste devojčice je nazivao "slonicama", ne bi li ih motivisao da smršaju?!), a meni lično, kada sam izrazila želju da se uporedo bavim manekenstvom, rekao da biram između grupe i manekenstva, pa kad sam u roku od minut, odabrala naravno, manekenstvo", napisala je Ivana na Instagramu, pa dodala:

Mika Aleksić
foto: Printscreen/RTS

"Rekao mi je dislovce: "Rano si krenula s*sama kroz život, 'ćero", očigledno imajući loše mišljenje o mom budućem pozivu, u kom za 25 godina nisam doživela nista sem vrhunskog profesionalizma. To što mi je rekao opisala sam u biografiji , ne spominjući samo da se radi o Miki, već sam izmislila "komšiju Pavlovića",da ne bih pravila skandal."

Ivana Stanković, Miroslav Mika Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, glumica Milena Radulović u svojoj ispovesti govorila je o tome da ju je Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina.

"Najstrašnije je što je teren pripreman godinama, od ranog detinjstva, od strane jednog monstruma, a devojke koje su sa mnom i ja ne možemo da dozvolimo da neko proživi onož što smo mi. Ovo nije osveta, iako je i ta faza u meni postojala, ali je davno završena. Sve mi, žrtve Miroslava Aleksića, ulazimo u ovo zato što je nedopustivo da se više i dan ćuti. Neke devojčice, rođene 2003. ili 2004. godine, upravo prolaze kroz takvu vrstu torture", samo je deo njene ispovesti.

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track