NOVINAR ŠEST GODINA BIO MIKIN UČENIK: Otkriva DETALJE iz škole glume koju je pohađao sa Milenom Radulović (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Novinar Dušan Ivković nekadašnji je učenik glumačke škole Mike Aleksića u kojoj je proveo punih šest godina.

On za Kurir televiziju otkriva šta se dešavalo iza zatvorenih prostorija u kojima je, prema izjavama glumice Milene Radulović došlo do silovanja nje i njenih, tada maloletnih koleginica.

"Čas je počinjao sa molitvom Oče naš, zatim se išlo na brzalice i išlo se na kratke vežbe. Kod Mike smo uglavnom slušali lekcije životne i profesionalne, dok su se kodnjegove supruge časovi svodili na praktične vežbe i kod Zarića se svodilo na scenski pokret", objasnio je novinar redakcije "Mondo", koji ne krije da je bio u šoku kada je prvi put saznao za ovaj slučaj i hapšenje čuvenog vlasnika škole glume.

Dušan dodaje da je za njega i njegove prijatelje iz tog doba poražavajuća stvar da čovek, heroj njihovog detinjstva može da uradi tako nešto.

"Te famozne reči "marš na umivanje"... to se dešavalo kada nije bio zadovoljan nekim našim odgovorom, kada bi se pričalo na času. Imao je stroge, pedagoške mere koje su bile poznate, ta škola je važila kao najelitnija i najbolja u Srbiji. Činjenice su da je imao takav pristup deci, a svima nama je bilo jako neprijatno kada bi nas stavio na stub srama i uzeo nas na zub. Kada bi se peli na sprat, pitali smo ko je gore i kad god bi nam rekli Mika, peli smo se sa nekim strahom, upravo izazvan tim ophođenjem prema deci", objasnio je Dušan i naglasio da su neki od njih zbog toga kasnije imali i traume.

Dušan je istakao da je bio polaznik škole od svoje 13 do 19 godine, te da mu je Milena Radulović bila drugarica sa glume.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track