DŽUKELA JEDNA, ĆERKU MI JE UDARAO ŠTAPOM PO PRSTIMA! BRUKA: Radmila Živković potresena zbog TORTURE učenica u Mikinoj ŠKOLI!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

NIJE JOJ LAKO

DŽUKELA JEDNA, ĆERKU MI JE UDARAO ŠTAPOM PO PRSTIMA! BRUKA: Radmila Živković potresena zbog TORTURE učenica u Mikinoj ŠKOLI!

Pop kultura -

Ispovest Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, potresla je javnost.

Slavna glumica Radmila Živković dodaje da je uhapšeni učitelj glume sramota za profesiju i da treba da bude najstrože kažnjen.

"Džukela jedna, sram da ga bude! Urlala bih od besa zbog svega što se desilo tim devojkama. Moja ćerka je tri puta išla na njegove časove i više nije htela pošto ju je udarao štapom po prstima. Taj monstrum treba da prođe kroz toplog zeca jer je bruka za profesiju, đubre jedno!", govorila je Radmila.

"Nisam imala priliku da budem u takvim grupama, ja sam devojčica koja nije iz Beograda i nisam išla u te školice. To su obične sekcije glume, samo što su pojedinci kao Mika bili posvećeni samo tome. Deca su donosila novac, to je bio 60 evra mesečno... Predator da se tako iživljava nad tuđom decom... Divim se roditeljima koji ga nisu zadavili bukvalno. To je takav užas, ozlojeđena sam", priznala je glumica.

Nečista krv, Radmila Živković
foto: Ana Paunković

I glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića, pa se oglasio njihov kolega Gordan Kićić i poslao im podršku.

"Ko dirne naše sestre dirnuo je sve nas!", napisao je on na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pozirao sa natpisom: "Nisi sama".

"Devojke sa korakom od milion milja. Hvala vam što postojite!", napisala je Anica Dobra na Instagramu.

Posle glumice Milene Radulović, o paklu kroz koji je prolazila progovorila je i njena koleginica Iva Ilinčić, koja je u Mikinu školu krenula sa 10 godina, a u njoj ostala do upisa na fakultet. Kako je rekla u ispovesti za Blic, sve što se dešavalo podsetilo ju je na princip sekte u kojoj je nesvesno bila.

Milena Radulović
foto: Profimedia

"Tada nisam to razumela. Mislila sam da je to ne druga porodica, već naša proširena porodica. On je poništavao autoritet roditelja, jako inteligentno, postavljao sebe kao apsolutno dominantnog. To nije izazivalo samo strah i poštovanje već ogromnu ljubav", izjavila je u ispovesti Ilinčićeva i nastavila:

"Osećaš da mu pripadaš, da mu stalno nešto duguješ, pa kad se i dese tako loše stvari, ti razmišljaš kako on tebi želi dobro."

Miroslav Mika Aleksić, Iva Ilinčić
foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Informer/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track