Najnovije vesti

PETAR BOŽOVIĆ SLOMLJEN ODLASKOM MIRE FURLAN: Nisam znao da je bolovala! Ona je svoju tragičnost utkala u svaku svoju ulogu!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

TUŽNO

PETAR BOŽOVIĆ SLOMLJEN ODLASKOM MIRE FURLAN: Nisam znao da je bolovala! Ona je svoju tragičnost utkala u svaku svoju ulogu!

Pop kultura

Mira Furlan bila je seks simbol i filmovi u kojima je glumila gledali su se bez treptanja. Jedan od tih filmova jeste i "Lepota poroka", a baš u ovom ostvarenju partner joj je bio Petar Božović. Legendarnog glumca veoma je rastužila vest o njenoj smrti.

Mira Furlan, jun 2018
foto: Dragana Udovičić

"Nisam znao da je bila bolesna. Prvo što sam ugledao jutros bio je njen krupni plan i znao sam da nisu dobre vesti", kaže Božović za Kurir i nastavlja:

"Mnogo mi je žao što je otišla. Bila je divna osoba. Ona je svoju tragičnost utkala u svaku ulogu i sa svojom fizičkom lepotom ostavila neizbrisiv trag u našoj kinematografije. To su tako retka bića koja svoju sudibnu nose, a onaj gore ih gura tamo gde nisu hteli. Zahvalan sam joj na svemu i ostaće u uvek lepa u mom sećanju. Zbogom Mirka, počivaj u miru".

Kurir/ LJ. R., foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...