BIKOVIĆ KUMUJE BIVŠOJ DEVOJCI I NJENOM DEČKU: Miloš se okumio sa Anjom i Andrejem!
Foto: Damir Dervišagić, ATA images

TELENOVELA

BIKOVIĆ KUMUJE BIVŠOJ DEVOJCI I NJENOM DEČKU: Miloš se okumio sa Anjom i Andrejem!

Pop kultura -

Miloš Biković, po svemu sudeći, kumovaće braku svoje bivše devojke i koleginice Anje Alač i arhitekte Andreja Josifovskog Pijaniste, saznaje Kurir. Ova trojka zajedno sa još nekoliko kolega uživa na Mokroj Gori, odakle svakodnevno obaveštavaju putem društvenih mreža svoje pratioce kako se provode.

Miloš Biković
foto: Kurir

Nije tajna da je Biković ljubio mnoge koleginice u prošlosti, kako iz Srbije, tako i one iz Rusije. Jedna od njih je Anja Alač, ćerka Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, s kojom je bio u vezi za vreme studentskih dana. O tome je i sama glumica pričala i priznala da su ranije bili zajedno, ali da su sada dobri prijatelji i saradnici.

Anja Alač, Miloš Biković
foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nemanja Nikolić

U međuvremenu, Anja je uplovila u vezu sa arhitektom i uličnim umetnikom Andrejem Josifovskim, a nedavno je obelodanila da su zajedno. Tačnije, to je uradio Biković.

Miloš Biković
foto: Pritnscreen

Nakon što je Tamara Dragičević podelila na Instagramu da se s pomenutim kolegama, uključujući i Miodraga Radonjića i Ivana Mihajlovića, provodi na planini, oglasio se i Miloš i na Tviteru objavio sliku zaljubljenog para. Na njoj se Anja i Andrej ljube dok njen bivši sedi pored njih i izbezumljeno gleda. Tu objavu iskoristio je i kako bi, kao po običaju, opleo po medijima i napao ih zbog toga što su ga nedavno povezivali sa Alačevom i pisali da su navodno obnovili vezu.

Miloš Biković, Anja Alač, Andrej Josifovski
foto: Twiter

Ipak, ono što je najinteresantnije u celoj ovoj priči jeste da će Miloš kumovati na njihovom venčanju, što je na neki način potvrdio Josifovski. On je objavio fotografiju na kojoj pozira s bivšim parom i napisao "sa kumom". Očigledno je da su njih troje poprilično širokih shvatanja i da nijednom od njih ne smeta nekadašnja bliskost glumačkog para, a Biković je, po svemu sudeći, počastvovan što su ga izabrali za kuma.

Miloš Biković, Anja Alač, Andrej Josifovski
foto: Twiter

Andrej se potom nadovezao na Milošev tvit u kom napada medije i još jednom potvrdio kumstvo.

Miloš Biković, Anja Alač, Andrej Josifovski
foto: Twiter

- Ne veruj nikome, kume - napisao je Josifovski na Tviteru, na šta je Biković imao zanimljivu dosetku. - Kume, ispada da ti i kuma varate mene i sebe sa njom i mnome i sobom - "poentirao" je on. Inače, fotografija i Andrejeva objave izazvale su veliku pažnju na Tviteru, pa su mnogi korisnici komentarisali da li će Biković zaista kumovati bivšoj devojci i njenom dečku, a mnogi su se zapitali i kako nikome od njih troje to ne smeta. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima ove priče, ali nisu se javljali na pozive.

Stara ljubav...

O Bikoviću samo najbolje

Anja je nedavno komentarisala svoju vezu s Bikovićem i rekla da su u odličnim odnosima. - Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici - rekla je ona i dodala da ne obraća pažnju na ono šta se piše u medijima.

Nadaren

Andrej od flaša napravio portret na vodi

Andrej Josifovski Pijanista veliku pažnju javnosti je privukao kad je prošle godine od plastičnih boca na reci napravio portret Jovana Memedovića.

- Danas je Svetski dan reka, a ovo je portret Jovana Memedovića koji sam napravio od 4.000 plastičnih boca. Sačuvajmo naš dom - napisao je Josifovski i apelovao na ljude da budu odgovorniji prema prirodi kako ne bi došlo do ekološke katastrofe.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić, ATA images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track