Najnovije vesti

BUDIM SE U 6, POSPREMIM KUĆU, PA NAHRANIM OVCE! Filmska Dara rasplakala je Srbiju, a njen stvarni život nije NIMALO LAK!
Foto: Aleksandar Letić

hrabra

BUDIM SE U 6, POSPREMIM KUĆU, PA NAHRANIM OVCE! Filmska Dara rasplakala je Srbiju, a njen stvarni život nije NIMALO LAK!

Pop kultura
14:20h

Biljana Čekić ulogom devojčice Dare u filmu "Dara iz Jasenovca" rasplakala je čitavu naciju, a nakon prikazivanja filma javnost se zainteresovala za život mlade glumice. 

Ona u selu Sreflije živi sa ocem, bratom i sestrom, a celo naselje broji 196 stanovnika. Daleko od prodavnica, škole, svake civilizacije, ispred jedne nedovršene kuće u toj "nedođiji" živi nasmejana devojčica Biljana. Devojčica čiji se lik nalazi na bilbordima širom Amerike i na svim naslovnim stranama u Srbiji.

Biljana Čekić
foto: Aleksandar Letić

- Najbolji prijatelji su mi brat Stefan i sestra Dajana. SA ostalim drugarima se višam samo kada smo u školi, zove se "Vuk Karadžić" i u nju idu deca iz svih sela raštrkana oko Kozarske Dubice. Tako da školske drugove viđam samo u školi, nema ovde kod nas proslava, žurki... Navikla sam tako, ne znam drugačije. Za rođendane nekako uspemo da se okupimo i to je sve. Tako vam se ovde živi, nije vam ovo Beograd... - priča tiha i skromna Biljana.

Dara iz Jasenovca, Biljana Cekic
foto: Printscreen/Youtube

- Budim se oko šest, a u posla sedam krećem na stanicu, do koje moram peške nešto oko kilometar i po. Tamo brata i mene čeka autobus kojim se vozimo do škole. To je nekih sedam kilometara dalje. Stižemo uveka na vreme za prvi čas, jer vozač autobusa posle nas mora da ide i po đecu iz drugih sela... - priča devojčica lepih, tužnih očiju baš u renutku kada se plavi školski autobus zaustavlja kraj puta.

- Imala sam danas kontrolni iz matematike. Nisam baš sigurna da sam dobro uradila, videćemo - priznaje mala zvezda.

- Čim dođem iz škole, odmah radim domaći zadatak i učim lekcije koje smo tog dana radili. onda malo sa sestrom pospremim kuću kako bih pomogla ocu, baki i deki. Nahranimo ovce, pa tek onda sestra, brat i ja možemo da se igramo - kaže Biljana.

Biljana Čekić
foto: Printscreen/TV Prva

Kurir.rs/I.B/Informer 

BONUS VIDEO:

(ANKETA) PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI SU GLEDALI DARU: Odgovori koje smo dobili SLOMIĆE svakog (KURIR TELEVIZIJA)
01:14

(ANKETA) PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI SU GLEDALI DARU: Odgovori koje smo dobili SLOMIĆE svakog (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...