PROMENIO ISHRANU, SATIMA MU NAMEŠTALI MASKU DA LIČI NA SLOBU MILOŠEVIĆA: Boris Isaković priznao čega se sve odrekao zbog ULOGE!
Foto: EPA-EFE/SASA STANKOVIC, Nemanja Nikolić

ISKRENO

PROMENIO ISHRANU, SATIMA MU NAMEŠTALI MASKU DA LIČI NA SLOBU MILOŠEVIĆA: Boris Isaković priznao čega se sve odrekao zbog ULOGE!

Pop kultura -

Glumac Boris Isaković je zbog snimanja serije u kojoj igra bivšeg predsednika Slobodana Miloševića, potpuno promenio život.

Prestao da jede meso i posvetio se zdravoj ishrani.

"Boris se mnogo namučio na snimanju. Svakog dana su mu satima nameštali masku na licu i oko stomaka, da bi što više ličio na Slobu. Toliko je vremena provodio u šminkernici da je jedva stizao i cigaretu da zapali u pauzama snimanja. Sve mu je to bilo naporno, dosta se zamarao i tada je rešio da potpuno promeni svoj način života. Shvatio je da mu smeta meso", ispričao je izvor, a ovo je potvrdio i glumac.

Boris Isaković
foto: Dado Đilas

"Dok smo snimali seriju, po četiri sata su mi nameštali masku. Bilo je leto i vrućina i mnogo sam se znojio. Sve to me je umaralo i usporavalo i zato sam odlučio da promenim ishranu i zauvek prestanem da jedem meso", ispričao je glumac.

Veliki uticaj na Borisa imala je i njegova koleginica Mirjana Karanović, koja u seriji igra suprugu Slobodana Miloševića i nekadašnju prvu damu, Miru Marković.

Mirjana Karanović
foto: Dragana Udovičić

"Mira Karanović se već godinama hrani zdravo i često je na set donosila zdravu hranu, koju smo oboje jeli. Savetovala me je čime mogu da zamenim meso i koje namirnice su najbolje. Počeo sam više da unosim ribe i salate i brzo sam shvatio da mi meso uopšte nije potrebno", objasnio je glumac.

Pored Mirjane i Borisa, u istorijskoj drami igraju i: Milan Marić, Svetozar Cvetković, Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Žutić, Mima Karadžić, Tijana Marković i drugi.

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

03:14

Aleksandar Vučković otkrio „tamnu stranu“ glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track