DANIJELA PANTIĆ SJAJNA U NOVOM KVIZU MOZAIK: Bez milosti rešetala takmičare pitanjima, oni pokazali IZVANREDNO znanje KURIR TV
Foto: Kurir Televizija

napeto

DANIJELA PANTIĆ SJAJNA U NOVOM KVIZU MOZAIK: Bez milosti rešetala takmičare pitanjima, oni pokazali IZVANREDNO znanje KURIR TV

Jesenji TV program -

Čuvena voditeljka i poznato TV lice Danijela Pantić izuzetno se snašla kao voditeljka novog kviza "Mozaik" na Kurir televiziji, koji se emituje svakog radnog dana od 18:30 časova. Brojni pozitivni komentari na račun kviza samo se nižu, a takmičari ne prestaju da iznenađuju svojim znanjem i veštinama.

U prvoj emisiji pobedu je odneo student Pravnog fakulteta Nikola Stojanović iz Beograda, koji se večeras našao na poziciji crvenog takmičara.

mozaik
foto: Kurir televizija

On je ukrstio svoje znanje i veštine sa takmičarom na plavoj poziciji, Igorom Burlicom iz Sremske Mitrovice.

mozaik
foto: Kurir televizija

Poularna voditeljka vodila ih je kroz sedam igara "Mozaika", a napetost se osećala u samom startu kviza.

Mozaik, Kviz Mozaik
foto: Kurir televizija

U igri "Nizovi" svaki takmičar imao je minut da otkrije koji broj nedostaje u nizu, a pobedu u prvoj igri odneo je takmičar sa plave pozicije i tako u startu preuzeo vođstvo od bivšeg pobednika.

Igra "Daj mi slovo" u kojoj se takmičari nadmeću ko će sastaviti dužu reč od slova koje sami biraju posebno je zabavila učesnike, a sreća je i ovoga puta bila naklonjenija plavom takmičaru.

Igor je uspeo da sastavi reč od čak 10 slova i time zaradio i bonus poene.

Mozaik
foto: Kurir televizija

Spretnost i brzinu u matematičkoj računici Nikola i Igor imali su prilike da pokažu u igri "Abakus". Napetost je rasla iz minuta u minut pri komplikovanim matematičkim operacijama, a pobedu i u ovoj igri odneo je Igor, čime je ubedljivo poveo protiv pobednika prve epizode.

Sa druge strane, u igri Štafete sreća je poslužila oba takmičara, pa iako su objica dobila po 7 poena, crveni takmičar je i dalje bio u velikom zaostatku za plavim.

Iako ih je vodilteljka bez moilosti rešetala pitanjima iz opšte kulture i geografije u petoj po redu igri "Magelan" takmičari "Mozaika" sjajno su se snašli pokazavši izuzetno znanje iz obe oblasti.

Mozaik, Kviz Mozaik
foto: Kurir televizija

I u igri "Do vrha" Nikola i Igor pokazali su izvanredno poznavanje istorije umetnosti i pop kulture, te iako su obojica osvojila veliki broj poena Igor je i dalje ubedljivo vodio.

Vođstvo se nastavilo i u poslednoj i najnapetijoj igri "Kurir", koju je takmičar na crvenoj poziciji ekspresno rešio pogodivši obe asocijacije u roku i tako odneo ubedljivu pobedu u drugoj epizodi.

mozaik
foto: kurir televizija

Igor je na kraju druge epizode izašao sa skoro duplo više poena u odnosu na Nikolu. Ubedljivi pobednik nije krio zadovoljstvo, a u komentarima na Internetu moglo se pročitati kako je plavi ubedljivo isprašio bivšeg pobednika.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track