ČUVENA GLUMICA OPTUŽILA LEČIĆA! ŠOK TVRDNJE! Ugurao me u stan i rekao: NEMOJ DA VRIŠTIŠ, niko te neće čuti! Znaš li ko sam ja?!
Foto: Zorana Jevtić

posle 43 godine otvorila dušu

ČUVENA GLUMICA OPTUŽILA LEČIĆA! ŠOK TVRDNJE! Ugurao me u stan i rekao: NEMOJ DA VRIŠTIŠ, niko te neće čuti! Znaš li ko sam ja?!

Pop kultura -

Merima Isaković, čuvena glumica, koja je danas uspešan psiholog, prvi put posle 43 godine otvorila je dušu i optužila Branislava Lečića za silovanje.

Ona je u intervjuu za "Nedeljnik" istakla da je imala samo 18 godine kada ju je navodno Branislav Lečić silovao. Lečić je u tom trenutku imao 22 godine.

Branislav Lecic
foto: Zorana Jevtić

"Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. "Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože!", ispričala je Isaković.

"Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. "Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim". Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi... Ako uspe, umreću noćas... Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita", rekla je glumica.

Merima Isaković
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Nedeljnik/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track