Najnovije vesti

MEGAN I HARI NEMAJU MIRA: Policija čak 9 puta intervenisala na njihovom imanju gde žive sa sinom ARČIJEM
Foto: Profimedia

U PROBLEMU

MEGAN I HARI NEMAJU MIRA: Policija čak 9 puta intervenisala na njihovom imanju gde žive sa sinom ARČIJEM

Pop kultura

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su u poslednjih nekoliko meseci bili primorani da čak devet puta kontaktiraju čuvare dnevnog reda, prema zvaničnim podacima.

Prema podacima koje je Udruženje za štampu dobilo prema zakonima o slobodi informacija, vlasti su odgovorile na pozive, a prijave su se ticale telefonskih zahteva, aktiviranja alarma u kući u Montecitu čija se vrednost procenjuje na 14.000.000 dolara.

Na ovo imanje bračni par se uselio prošle godine sa njihovim jednogodišnjim sinom Arčijem, a vojvotkinja od Saseksa tu planira da rodi i drugo dete. Megan i Har su ranije privremeno živeli u Los Anđelesu, nakon što su napustili Kanadu na početku pandemije.

Megan Markl
foto: Pritnscreen

Princ Hari je u intervjuu sa Oprom Vinfri priznao sa kakvim sigurnosnim problemima su se suočavali on i njegova porodica ranijih godina i tom prilikom spomenuo.

U julu prošle godine, policija je morala četiri puta da interveniše, a svaki od poziva je bio u ranim jutarnjim satima, jedan je naveden kao telefonski zahtevi, dok su ostala tri bila aktiviranje alarma.

Podsetimo, u martu je neželjeni posetilac u decembru dva puta prekršio dom Santa Barbare u kojem živi ovaj poznati bračni par. Nikolas Broks je tada navodno uhvaćen na neovlašćenom posedu porodice.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Kurir.rs/24sedam

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...