REDITELJI PREDVIDELI LEKINU SUDBINU! Lečića koleginica optužila za SILOVANJE a scene iz filma od pre 18 godina su ŠOKANTNO STVARNE
Foto: Printscreen

scenario koji niko nije mogao da nasluti

REDITELJI PREDVIDELI LEKINU SUDBINU! Lečića koleginica optužila za SILOVANJE a scene iz filma od pre 18 godina su ŠOKANTNO STVARNE

Pop kultura -

Nakon što je nekoliko srpskih glumica optužilo glumca Branislava Lečića za silovanje ili napastvovanje, podigla se velika prašina.

Ipak, malo ko se setio činjenice da e Leka svoju sudbiju, po svemu sudeći, predvideo još 2003. kada je zaigrao u filmu "Profesionalac" zajedno sa kolegom Borom Todoroviće, .

Naime, glumac u ovom trileru tumači jednu od glavnih uloga, lik Teodora Teja Kraja, zajedno sa Todorovićem u ulozi Luke Labada, koji ga je godinama špijunirao iz političkih razloga, ap je izmešu ostalog javnost otkrila da je Teodor (Lečićev lik) u svom kabinetu pravio orgije i navodno zlostavljao studentkinje,. U sceni dok razgovaraju u lečićevom kabinetu Branislav traži da mu Bora objasni zbog čega je javnost pustio informaciju i njegovim nedelima,

- Znači, Luka, vi ste mi smestili ovu priču o orgijama i zavođenju studentkinja u mom kabinetu? Zbog čega ste to uradili?

To je jednostavno moralo da se desi. Ti si bio hit. Dva meseca si na svim naslovnim stranama?, kaže Bora u filmu.

Slučaj tvrdnji glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao stariji kolega poznati glumac Branislav Lečić i dalje je u predistražnoj fazi, bez krivične prijave.

"Još uvek su u toku provere navoda Danijele Štanjfeld i Branislava Lečića", rekla je Tanjugu danas portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević.

To znači da je i dalje u toku predistražni postupak i da Lečić i dalje nije osumnjičeni, kao što ni Štanjfeldova i dalje nema status oštećene.

Lečić je dao je izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld, a iste večeri je na društvenim mrežama objavio i da je "prošao poligraf", iako to za istragu nema veliki značaj, jer poligraf nije dokazno sredstvo.

Nakon toga usledilo je zatišje u ovom slučaju, sve dok krajem prošle sedmice "Nedeljnik" nije objavio ispovest nekadašnje glumice Merime Isaković u kojoj je iznela tvrdnje da je Lečić 1978. godine seksualno uznemiravao, u vreme kada su bili kolege na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Branislav Lecic
foto: ATA Images

kurir.rs/s.telegraf

Bonus video:

00:11

Branislav Lečić ulazi u zgradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track