DŽENIFER ANISTON POSTAJE MAJKA U 52. GODINI! Otkrila detalje kolegama iz čuvene serije, a Kortni Koks joj pruža veliku PODRŠKU!
Foto: Profimedia

lepe vesti

DŽENIFER ANISTON POSTAJE MAJKA U 52. GODINI! Otkrila detalje kolegama iz čuvene serije, a Kortni Koks joj pruža veliku PODRŠKU!

Pop kultura -

Glumica Dženifer Aniston (52) je najveću slavu doživela tokom emitovanja serije "Prijatelji". Njena uloga Rejčel Grin joj je donela prepoznatljivost širom planete, a nekoliko godina je vladala i pomama za frizurom kakvu je nosio njen lik u seriji.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou
foto: Profimedia

Posle dugogodišnje pauze ekipa se ponovo okupila i snimiti specijal epizodu.

Prema pisanju britanskih portala Dženifer Aniston objavila je važnu vest kada se glumačka ekipa okupila povodom snimanja "Prijatelja". Nastavak čuvene serije obradovao je milione širom sveta i kako pišu mediji postoji još jedan razlog zašto će ljude oduševiti nova epizoda.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou
foto: Profimedia

Glumica je obradivala svoje kolege vešću da će postati majka. Aniston posle dva razvoda odlučila je da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku. Naime, glumica je dugi niz godina finansijski pomagala sirotište i odlučila je da usvoji devojčicu. Finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

"Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju", rekao je izvor.

Početkom 2011. godine, pre nego što se Dženifer udala za glumca Džastina Teroa, pričalo se da planira da usvoji dete iz sirotišta u Meksiku sa kojim je bila stalno u kontaktu i finansijski pomagala.

Dženifer Aniston, Kortni Koks
foto: Profimedia

Izvor kaže da ju je glumica Kortni Koks podržavala u procesu usvajanja koji sad već traje preko godinu dana i da je bila uz nju u mnogim bitnim trenucima od njenog razvoda od Breda Pita do ostalih emotivnih dešavanja u njenom životu. Dženifer je i kuma Kortninoj ćerki Koko (16).

Kortni želi da organizuje babine odnosno žurku za bebu, koliko je uzbuđena novostima u životu drage drugarice.

"Kortni zna da Džen ne želi da pravi od preveliku pompu od svega, ali je ovo bitna prekretnica u njenom životu i ona planira intimnu večeru za njene najbliže i najvoljenije", kaže izvor.

Dženifer Aniston, Kortni Koks
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video:

01:55

VODITELJKA SCENIRANJA NAPRAVILA HAOS! Na Palmin parti sa medicinarima došla u pidžami VIDEO/ANKETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track