NAJVIŠE ME BRINE ŠTO JE MENE ZAVOLELA! Voja Brajović u braku sa 23 godine mlađom koleginicom i samo jedna stvar nije SAVRŠENA
Foto: Damir Dervišagić

ljubav i poštovanje

NAJVIŠE ME BRINE ŠTO JE MENE ZAVOLELA! Voja Brajović u braku sa 23 godine mlađom koleginicom i samo jedna stvar nije SAVRŠENA

Pop kultura -

Glumac Voja Brajović u braku je sa 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihailović.

- Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor - kazao je Voja jednom prilikom.

- Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje.

- Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom - rekao je Voja.

Milica, sa druge strane, rekla je da joj je sada potpuno jasno kako je tako dugo sa Vojom.

- Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo - rekla je Milica.

Voja iz prethodnog braka sa Ljiljanom ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica, i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

Milica Mihajlović
foto: Zorana Jevtić

Naime, sin Voje Brajovića, Vukota Brajović je pre nekoliko godina postao jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali onda je u svetu mode napravio pauzu, pa se posvetio radu u filmskoj industriji.

On se proslavio kao model i bio je dosta tražen u Srbiji, a onda je krenuo putem filmske industrije. On se pojavio kao producent, scenarista i glumac u jednom filmu i tu pokazao neke od svojih talenata, kojih je očigledno mnogo.

Milica Mihajlović
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

01:07

DRAGI GLEDAOCI, JA SAM ŠKOLOVANA! Iskra Brajović IZREVOLTIRANA! Jednom rečenicom ZAPUŠILA usta HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track