RADOŠ BAJIĆ OTRKIO DUGO ČUVANU TAJNU SERIJE SELO GORI! Glumac otkrio koje kolege su ga molile za ulogu: Neka mi BOG oprosti
Foto: Privanta arhiva

isplivale tajne

RADOŠ BAJIĆ OTRKIO DUGO ČUVANU TAJNU SERIJE SELO GORI! Glumac otkrio koje kolege su ga molile za ulogu: Neka mi BOG oprosti

Pop kultura -

Glumac, reditelj i scenarista serije "Selo gori, a baba se češlja", Radoš Bajić, otkrio je šta se zapravo dešavalo iza kulisa dok se snimala pomenuta serija, te nije krio da su ga u početku odbijala mnoga velika imena našeg glumišta.

Radoš Bajić
foto: Nemanja Nikolić

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski – ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je „Selo gori“ krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio - rekao je Radoš.

Ipak, postoji još jedna tajna, a to je da je uloga čuvenog Milašina bila ponuđena nekom drugom, ali suđena legendarnom Mandi.

Milorad Mandić Manda
foto: Dado Đilas

- Neka mi Bog oprosti, ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg „Selo gori“ nikada ne bi bilo ono što jeste , neka mu je laka crna zemlja, večno hvala i vječnaja pamjat - istakao je Bajić.

Radoš Bajić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:34

Miloš Timotijević o ulozi u Porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track