ĆERKA TOMA KRUZA PUNI 15 GODINA, A NJENA MODNA IZDANJA SU SPEKTAKL Njen stajling je uvek primećen na ULICAMA NJUJORKA, evo i ZAŠTO
Foto: Profimedia

PRELEPA

ĆERKA TOMA KRUZA PUNI 15 GODINA, A NJENA MODNA IZDANJA SU SPEKTAKL Njen stajling je uvek primećen na ULICAMA NJUJORKA, evo i ZAŠTO

Pop kultura -

Suri Kruz, ćerka slavnih glumaca Toma Kruza i Kejti Holms sve češće je fotografisana na ulicama Njujorka.

Mnogi tvrde da sve više liči na svoju majku, a ona svakodnevno svojom pojavom oduševljava sve svoje fanove. Ona se svakog dana pojavljuje u drugačijoj kombinaciji, a paparaci je uvek uslikaju. Suri se oblači po poslednjoj modi, i uvek je upečatljiva na ulicama Njujorka.

Primetno je da je Suri porasla i da više nije devojčica. Dok je dobar deo javnosti još uvek doživljava kao malenu devojčicu, Suri će ove će godine napuniti 15 godina, a više joj ne treba ni roditeljska pratnja za šetnju gradom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Suri sa godinama sve više liči na Kejti. Od oca, činio se, nije nasledila puno, a ne zna se ni kada ga je poslednji put videla.

Naime, iako se prošle godine šuškalo da je Tom odlučio da se zbog ćerke odrekne svoje kontroverzne vere, strani mediji i dalje pišu da Suri nije video još od 2012. godine, kada se razveo od Kjeti.

Suri Kruz
foto: Profimedia

Kurir.rs/MM.

BONUS VIDEO:

02:09

BRAVO TINEJDŽERI! Pokrenuli novu platformu, a razlog je PREDIVAN! Podržale ih MNOGE domaće zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track