RAZVOD JU JE SKUPO KOŠTAO! Čuveni milioner ima UGOVOR sa bivšom ženom, evo šta ona nikako ne sme da PREKRŠI posle razvoda!
Foto: Profimedia

skandal

RAZVOD JU JE SKUPO KOŠTAO! Čuveni milioner ima UGOVOR sa bivšom ženom, evo šta ona nikako ne sme da PREKRŠI posle razvoda!

Pop kultura -

Italijanski multimilioner Flavio Brijatore koji će ovih dana proslaviti 71. rođendan, poznat je po svom burnom ljubavnom životu.

Naime, svaka njegova sledeća ljubavnica je sve mlađa, a preduzetnik očigledno ne namerava da prestane da menja žene.

Flavio Brijatore
foto: Profimedia

Od prošlog leta je u vezi s modelom Marijom Ludoviko Kampano (24), a kako pišu italijanski mediji, upoznali su se na jednoj večeri pa su se zaljubili na prvi pogled. Mlada lepotica na Instagramu voli da objavljuje golišave fotografije, a odabraniku njenog srca to očigledno ne smeta ni malo.

Pre nje, Flavio je bio u vezi s 20-godišnjom studentkinjom prava Benadetom Bosi. Upoznali su se na modnoj reviji u Milanu, ali romansa nije dugo potrajala.

U prošlosti je ljubio Naomi Kembel i Hajdi Klum, s kojom ima i 15-godišnju ćerku Leni, a ljubav koja mu je najduže potrajala bila je ona s Elizabetom Gregorači, s kojom je devet godina bio u braku.

Flavio Brijatore
foto: Profimedia

Krajem prošle godine Elizabeta je iznenadila sve kada je priznala da i nakon razvoda ima ugovor s Brijatoreom, po kom tri godine nakon razvoda ne sme da bude u javnosti s novim partnerom.

Od Flavija se rastala 2017. godine, a u braku su dobili sina Nejtana. Ostali su u dobrim odnosima, a ispoštovali su sve što su se dogovorili kada su stali pred oltar.

Prema tom ugovoru, u slučaju rastave Elizabeta se ne sme u medijima pojaviti s nekim drugim muškarcem. U supotnom bi morala da plati vrlo visoke penale.

- Ugovor je potpisala i zbog toga je ne vidimo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, ali to je njena privatna stvar - rekao je za italijanske medije izvor blizak Elizabeti.

Ona sama je priznala da je bila u vezi sve vreme, ali je pazila da je niko ne fotografiše.

- Flavio je posesivan, to sam sve uradila za njegovo dobro - ispričala je Gregorači.

Flavio Brijatore
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:26

TRANSFORMACIJA BOJANE STAMENOV! Pevačica nikad ne skida turban, a sad je napravila VELIKU PROMENU i oduševljena je!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track